Hur vår plattform fungerar

Säker, innovativ och användarvänlig plattform för att köpa och sälja onlinetjänster/projekt.Köpare

Oavsett om du behöver en logotyp designad för din nya webbplats, eller en video som hjälper dig att presentera ditt företag för potentiella kunder, eller till och med en handledare som hjälper dig med skoluppdrag, är du på rätt plats. För allt du inte vet hur du gör själv, eller om du helt enkelt inte har tid, står Freelansa säljare till din tjänst.

1) Hitta en tjänst som du behöver

Jämför priser, portföljer, leveranstid, betyg och rekommendationer för att hitta en säljare som bäst passar dina behov. Om du har en specifik fråga är det bara att skicka en fråga. Du kan också skicka en förfrågan.

3) Följ upp transaktionen

Utbyt filer och feedback med säljaren via det inbyggda konversations- och transaktionshanteringssystemet. Säljaren kommer att leverera tjänster inom en viss tidsram.

5) Begäran om ändring

Om du av någon anledning inte är nöjd med det levererade arbetet kan du gå vidare och begära ändring. Din säljare kommer då att göra de begärda ändringarna.

2) Skicka dina uppgifter

Var så detaljerad som möjligt så att säljaren kan erbjuda dig den kvalitetsservice som du förväntar dig. Din betalning hålls säker tills dess att du bekräftar att tjänsten är utförd så du är nöjd.

4) Projekt/tjänst levererad

När du är nöjd med den utförda och levererade tjänsten kan du markera transaktionen som fullbordad och vi ser då till att säljaren får betalt. Hjälp användarna genom att lämna en feedback till säljaren.

6) Betygsätt säljaren

När tjänsten är klar, vänligen betygsätt och ge feedback om säljaren. Detta hjälper till att informera andra köpares beslut som tittar igenom projekt/tjänster.

Säljare

Freelansa ger dig en möjlighet att förvandla kunskap, talang, skicklighet eller en hobby till en permanent eller temporär inkomstkälla. Vi är här för att tillhandahålla säkerhet, integritet, bekvämlighet och snabba betalningar så att du kan fortsätta göra det du älskar mest. Så ta med talangen så gör vi det enkelt att tjäna som 1,2,3

1) Lägg upp ett projekt/tjänst

Lägg upp ett projekt/tjänst som är i enlighet med dina färdigheter. Var så specifik som möjligt så att dina potentiella kunder vet exakt vad de får för de pengar de är villiga att betala.

3) Skapa dig ett rykte

Se till att du behandlar alla dina kunder på samma sätt och försök att tillhandahålla bästa möjliga service oavsett transaktionsvärde. Nöjda kunder kommer att rekommendera dig till sina vänner.

2) Kommunicera snabbt

Svara på kundförfrågningar såväl som förfrågningar om anpassade erbjudanden inom rimlig tid. God kommunikation är en förutsättning för ett framgångsrikt samarbete.

4) Exakta leveransdatum

Försök så mycket som möjligt att leverera beställningar med förutbestämda leveransdatum. Köpare tenderar att avbryta när en beställning passerar leveransdatumet. Inte bra för affärer.

Copyright © 2023 Freelansa